kennismakingsworkshop de reis van de heldEen nieuwe coachingstool gebaseerd op de dieptepsychologie van C.G. Jung.

Zoekt u verdieping in uw vak en hebt u zin in nieuwe tools zodat uw werk een interessante boost krijgt? Laat u dan inspireren door de eeuwenoude archetypische betekenis van de Reis van de Held(in).

Door tweeëntwintig beelden wordt de wetmatigheid van ontwikkelprocessen uitgebeeld, aan hand van dit mythologische thema.

Tijdens de kennismakingsworkshop De Reis van de Held hoort u meer over de theoretische achtergrond van de methode en de praktische toepasbaarheid tijdens individuele begeleiding van mensen en de inzet bij groepen (teams) tijdens veranderprocessen.

Kennismakingsworkshop De Reis van de Held: thema’s die behandeld worden

De achtergrond van de methode

  • Kennismaking met de dieptepsychologische aanpak
  • Werken met archetypes
  • Kenmerken van het individuatieproces

Inzet van de methode

  • Procesbegeleiding tijdens veranderprocessen
  • Zelfkennis als basis voor autonoom leiderschap
  • Begeleiding bij levensvragen en zingeving

Door de dieptepsychologische aanpak kan deze methode als een analyse-tool worden ingezet, waarmee onbewuste psychische inhouden bewust gemaakt worden. Hierdoor wordt snel en effectief duidelijk wat het daadwerkelijke thema is dat mensen op dit moment bezighoudt. Zo ook welke eigenschappen in een groep vertegenwoordigd zijn en waar mensen staan in het proces dat zij doorlopen.

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende datum. Daar leest u ook alle praktische details van de dag zoals de tijd en de locatie, en kunt u zich opgeven.

Heeft u na het volgen van deze kennismakingsworkshop behoefde aan meer verdieping? Kijk dan ook onder het kopje losse modules, masterclass en summerschool naar de mogelijkheden.
De verdiepende cursussen beginnen vanaf het voorjaar van 2019.


Meer informatie of inschrijven?