De summerschool wordt in  juni 2020 georganiseerd op het eiland Ithaka, bekend door de Griekse held Odysseus.

Om in vakantiestemming te komen en te onthaasten wordt het programma een combinatie van verwennerij, natuurbeleving en inspiratie op het gebied van bewustzijnsontwikkeling.

De summerschool kan ter kennismaking of ter verdieping met de methode gebruikt worden waarbij het centrale thema persoonlijke ontwikkeling op weg naar Zelf-kennis is. 

Op een sfeervolle locatie waar het goede leven nu eens in de eenvoud en dan weer in de overvloed te vinden is, volgen wij aan hand van deze mythologische held de sporen van zijn reis. Wij zullen zes dagen in een zeer sfeervol familiehotel verblijven. Van daaruit gaan we het eiland en onszelf  verkennen. Op  twee van de dagen  doen wij dat onder begeleiding van een Nederlandse wandelgids en kunstenares, die sinds 12 jaar op het eiland woont en ons van alles zal laten ervaren wat met het thema Odysseus te maken heeft.  Dat wordt een creatieve wandel en bezinningservaring.

Voor nu moeten de foto’s hun werk  doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je geïnteresseerd?  Geef je dan op  voor gedetailleerde  reisinformatie. Voorinschrijving kan vanaf heden. https://dereisvandeheld.nl/contact/


Meer informatie of inschrijven voor de summerschool?