De masterclass start in 2019 en behandelt het gehele proces van de Reis.

De nadruk ligt op het ontwikkelproces dat ieder mens doorloopt tijdens deze Reis. Het gaat hierbij over het doorlopen van veranderprocessen, rijpingsprocessen of bewustzijnsprocessen die alle dezelfde kenmerken volgen. De masterclass is uitermate geschikt voor professionals die deze methode zowel voor hun eigen persoonlijke als voor hun professionele ontwikkeling willen inzetten.

Er zal een proces in gang worden gezet dat leid tot het verwerven van zelfkennis waarbij niet alleen de kenmerken en eigenschappen van een persoonlijk behandelt worden maar ook het zielenaspect een belangrijke rol gaat spelen. Dit traject is zeer geschikt om aan uw innerlijke en uiterlijke leiderschapscompetenties te werken.

Na het volgen van  de masterclass kunt u de gehele methode zelfstandig gebruiken. kernwoorden zijn: leiderschapsvraagstukken, persoonlijkheidsontwikkeling, bewustzijnsontwikkeling, missie en visiebepaling,   verandermanagment, supervisie, intervisie,  loopbaancoaching, mentaliteitsverandering voor teamcoaching.

Bij interesse voor voor deze masterclass vraag via onderstaande link informatie op:https://dereisvandeheld.nl/contact/