De losse modules starten in juni 2019 met de tweedaagse training: Van EGO naar ZELF, oftewel het Jungiaanse individuatieproces.

Hierbij verdiept u zich in de basisbegrippen van de Jungiaanse dieptepsychologie met als doel deze zelfstandig tijdens uw coachingstrajecten te kunnen gebruiken.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan: de verdeling van het vrouwelijke en mannelijke aspect in ieder mens ( Anima en Animus) en hoe dit onze persoonlijkheid, de dynamiek in een  groep of de sfeer binnen een organisatie, kleurt en beïnvloedt.

De losse modules behandelen de eerste tien archetypen die de persoonlijkheidsapecten en de eigenschappen belichten die tijdens de Reis aan de orde komen.

Na het volgen van de losse modules bent u in staat de begrippen te verklaren, te herkennen en in de praktijk toe te kunnen passen zodat u deze archetypen vanuit hun collectieve betekenislaag kunt gebruiken.

Heeft u alle modules gevolgd dan heeft u de basiskennis voor de masterclass waarin u het gehele proces van de Reis zelf doorloopt.  Deze start in september 2019 en eindigt in januari 2020.

Bij interesse voor deze themadagen vraag via deze link informatie op: https://dereisvandeheld.nl/contact/

 

 


Meer informatie of inschrijven?