Bent u op zoek naar een spreker of dagvoorzitter die uw evenement een bijzondere noot kan geven?

Lijkt het u interessant om meer over het mythologische thema van DE REIS VAN DE HELD te weten te komen omdat dit archetypische beeld symbool staat voor alle ontwikkelprocessen die wij in ons leven bewust en onbewust meemaken? Ervaar aan dit voorbeeld hoe veel dieper beelden werken en hoe onmiddellijk hun ingang is.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de dieptepsychologie van C.G. Jung aan professionals biedt? Gebruik dan bijvoorbeeld de levende beelden van de Anima en de Animus als het om de invloed van de vrouwelijke en mannelijke eigenschappen in uzelf, de ander of om de leiderschapsstijl in uw organisatie gaat.

 Zou het u verrassen als eeuwenoude kennis nog steeds inspiratie kan opleveren in ons ‘moderne’ leven?Spelen zingeving en uw zoektocht naar geluk niét alleen maar in u persoonlijke leven een rol?

Neem dan gerust contact met mij op over de mogelijkheden van lezingen of workshop’s die passen bij wat u doet. Ik spreek graag voor profit en non profit organisaties of gewoon voor een kleine groep van anderszins geïnteresseerden.

 

 

 


Meer informatie of inschrijven?