Als trainer, coach en auteur werk ik vanuit mijn eigen trainingsbureau dat ik de naam BrutoOrganisatieGeluk heb gegeven. Bij BOG staat de mens centraal en heeft het ervaren van ‘geluk’ met bewustzijnsontwikkeling te maken. BOG staat dus óók voor bewustwording, ontwikkeling en groei.

De Reis van de Held® is als methode onderdeel van het nascholings en opleidingsaanbod van BOG.

De rode draad zowel in mijn persoonlijke als later ook in mijn professionele leven is van jongs af aan mijn zoektocht naar dé universele waarheid geweest. De grote zingevingsvraagstukken hebben mij altijd al gefascineerd en uiteindelijk ook mijn professionele ontwikkelingsweg bepaald.

Ik bestudeerde oude teksten uit de Mesopotamische cultuur tijdens mijn studie Assyriologie, ik werd ingewijd in de enorme kennis van de vedische geschriften door de Sanskrit geleerde Sri Sarvabhavana uit India en vond uiteindelijk in de dieptepsychologie van de Zwitserse psychiater Carl Gustaf Jung het puzzelstukje waardoor ik de oude kennis kon gaan veertalen voor een hedendaags professioneel publiek.

Als organisatieadviseur werk ik met beelden die universeel en tijdloos zijn. Een ervan is het mythologische thema van DE REIS VAN DE HELD. Door deze Reis in beelden zichtbaar te maken kan zij als metafoor gezien worden voor alle veranderprocessen die wij in ons persoonlijke en professionele leven doorlopen.

Dit proces te begeleiden, bij zowel individuele mensen als bij teams, is uiteindelijk mijn specialisatie geworden.