Mijn bijzondere ervaringen bij het werken met archetypen als organisatieadviseur, trainer en coach was de aanleiding om deze, op Jung’s dieptepsychologie gebaseerde, Reis van de Held voor coachingstrajecten toegankelijk te maken.

Wilt u ook uw werk een boost geven door het inzetten van nieuwe tools en methodes? Laat u dan inspireren door deze Jungiaanse analyse-tool de Reis van de Held(in). Het uitgangspunt van de methode zijn de tweeëntwintig beelden van dit mythologische thema die de wetmatigheid van ontwikkelprocessen verbeelden. De Reis van de Held is als analyse-tool zeer goed in te zetten bij individuele coachingstrajecten en het zichtbaar maken van groepsprocessen.

Speciaal voor coaches, trainers, organisatie-adviseurs en leidinggevenden die zich (verder) willen bekwamen in de dieptepsychologische manier van procesbegeleiding zijn kennismakingsworkshops beschikbaar. Tijdens een kennismakingsworkshop ga ik in op de theoretische achtergronden en de praktische toepasbaarheid van deze methode. In de agenda vindt u alle beschikbare data en kunt u zich opgeven.

Verdiepingsmodules  worden georganiseerd  vanaf het voorjaar 2019. Verder zijn er plannen voor een summerschool en vanaf september 2019 voor een masterclass waarbij men ondergedompeld wordt in de persoonlijke proceservaring van ‘De Reis van de Held’. Voor meer inhoudelijke informatie over de losse modules, summerschool en de masterclass kunt u terecht op deze website onder de rubriek trainingen.

De workshops zijn  geaccrediteerd door Stichting Keurmerk Beroepsscholing (SKB). Leden van  beroepsverenigingen kunnen voor na-en bijscholing PE punt krijgen.