Bent u met loopbaan gerelateerde onderwerpen bezig waarbij u zich afvraagt of het werk en de functie  nog wel bij u past of dat u eigenlijk al lang voelt dat een verandering van koers nodig is?

Loopt u regelmatig tegen dezelfde problemen aan in het contact met uw collega’s of leidinggevenden en is u niet duidelijk waaraan dat ligt?

Geeft u leiding  en komt u zichzelf daarbij voortdurend tegen?

Al deze vragen hebben ten diepste met zelfkennis te maken.

De Reis van de Held is een methode waarmee u antwoorden kunt vinden op de meest essentiële vragen die hieraan ten grondslag liggen:

  • wie ben ik?
  • wat zijn de thema’s in mijn leven die ook op mijn werk invloed hebben?

Door antwoorden op deze vragen te zoeken komt u in een proces terecht dat u tot zelfkennis gaat leiden. Bewustwording over wie u bent en wat u ten diepste wilt in het leven is een spannend en boeiend proces waarbij hobbels genomen moeten worden. Dat vraagt om het verwerven van nieuwe inzichten en het werken met tools waardoor een innerlijk veranderproces in gang gezet kan worden. De Reis van de Held kan hierbij een zeer inspirerende leidraad zijn. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een begeleidingstraject neem dan contact met me op.

https://dereisvandeheld.nl/contact/