We starten dit voorjaar met twee  groepen voor de driedaagse module ‘van EGO naar ZELF’.

De eerste groep komt bijeen op 21/ 28 april en 18 mei 2020. De tweede groep op 08/14 mei en 08 juni 2020. Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Van EGO naar Zelf

Deze module behandelt het menselijk individuatieproces; een natuurlijk proces van ontwikkeling om te worden wie je bedoelt bent om te zijn. C.G. Jung noemde dit de bewustwording van je eigen mythe. We gebruiken systemische werkvormen om het fenomeen EGO en ZELF te onderzoeken. Hierdoor beleef je en kom je los van imaginaire beelden en theoretische modellen. Op deze manier worden het levende delen van jezelf.  Door het gebruik van de tool, wordt duidelijk welk thema jouw persoonlijk aspect is dat het archetype inkleurt.

De module is bedoelt als een impuls bij persoonlijke ontwikkeling voor professionals.  Immers, het meest belangrijk instrument in je werk ben jezelf. Kennis van dat Zelf is derhalve essentieel.

Het mannelijk en vrouwelijk aspect in ieder mens

Deze  driedaagse themamodule start met een groep op 26 mei, 2 en 9 juni 2020 en in het najaar met de tweede groep op 14, 21 september en  05 oktober. Meer informatie over de module vind je onder deze link.https://dereisvandeheld.nl/trainingen/losse-modules/

Locatie: Het Coachhuis

Catharijnesingel 56-58, Utrecht

Tijden: 10:00- 16:00 uur

Kosten: € 525 per driedaagse module, inclusief koffie, thee en lunch. Betaling in twee termijnen is mogelijk bij vroegtijdige inschrijving.

 


Meer informatie of inschrijven?