Direct inschrijven

Kennismaken met de methode

DE REIS VAN DE HELD op weg naar Zelfkennis®

Een nieuwe coachingstool gebaseerd op de dieptepsychologie van C.G. Jung.

Laat je inspireren door het mythologische thema ‘De reis van de held’.

De reis wordt uitgebeeld aan hand van tweeëntwintig archetypen die de wetmatigheden van alle soorten ontwikkel- en veranderprocessen laten zien.

Door de dieptepsychologische aanpak in combinatie met systemisch werk is deze methode bij uitstek geschikt als tool waarmee je iets dat onbewust is bewust kunt maken. Je kunt deze methode gebruiken bij individuele coachingstrajecten alsook bij teams. 

Inhoud kennismakingsworkshop met de methode

  • Theoretische achtergrond van de methode
  • Kennismaking met de dieptepsychologische laag
  • Werken met archetypen
  • Didactische werkvormen 
  • Inbreng casus uit eigen praktijk

Tijdens deze eendaagse workshop maak je kennis met de theoretische achtergronden en ervaar je de praktische inzetbaarheid van de methode aan hand van een casus uit de praktijk.
Lees meer over deze workshop

 

Kennismakingsworkshop

Werken met het transpersoonlijke deel van de mens

In deze eendaagse workshop maak je kennis met de manier waarop wij werken met het transpersoonlijke deel van de mens, wij noemen dit het zielsaspect. De theoretische achtergrond die hieraan ten grondslag ligt, hebben we afgeleid van:

  • de Vedische wijsheidstraditie
  • de Jungiaanse dieptepsychologie
  • hedendaags empirisch wetenschappelijk onderzoek

Deze workshop kan los gevolgd worden, tevens is hij bedoeld als basis voor de verdiepende themamodule: ‘Het zielsaspect als werkhypothese’
Lees meer over deze workshop

Onze werkwijze
Naast de theorie laten we jou het verschil ervaren tussen jouw persoonlijkheid en jouw ziel. Hiervoor gebruiken we systemische werkvormen in combinatie met onze tool DE REIS VAN DE HELD®

Voor wie?
Bij al onze modules gaat persoonlijke en professionele ontwikkeling hand in hand, je leert door zelf te ervaren. Hierdoor kom je als professional krachtiger in jouw begeleidingstrajecten te staan.

Werken vanuit het zielsaspect is zeer geschikt voor een ieder voor wie een nieuwe kijk op het leven het verschil kan maken. Dat geldt zowel voor de begeleiding van mensen die zich meer bewust willen worden van hun proces van individuatie alsook voor mensen die zich in een crisissituatie bevinden, waardoor zingevingsvraagstukken getriggerd worden. Het leven als betekenisvol te ervaren kan in alle levenssituaties van meerwaarde zijn.

Kosten
Deelname aan de eendaagse kennismakingsworkshops vraagt een investering van
€ 275 ex. btw, incl. thee, koffie, lekkers en vegetarische lunch.

Locatie
Onze trainingen worden in Apeldoorn en Leusden gegeven in overleg met de deelnemers.

Tijden
10:00 uur tot 16:00 uur

Datum in overleg
Als de data in de agenda niet schikken, neem dan contact met ons op. Er bestaat ook de mogelijkheid om trainingen op een ander moment te plannen.

Deze workshop is geaccrediteerd door Stichting Keurmerk Beroepsscholing (SKB). Leden van beroepsverenigingen worden PE punten toegekend. 

Aankoop kaartenreeks
De kaarten zijn met korting te  koop bij de uitgever. Informeer bij inschrijving naar de kortingscode.

Bestel online 

Bij vragen:
tel.: 0651290954
e-mail: info@dereisvandeheld.nl

 

    Schrijf je hier in