Een nieuwe coachingstool gebaseerd op de dieptepsychologie van C.G. Jung. Zoekt u verdieping in uw vak en hebt u zin in een nieuwe tool waardoor u werk een interessante boost krijgt? Laat u dan inspireren door het mythologische thema: de reis van de held.

De Reis wordt uitgebeeld aan hand van tweeëntwintig archetypen die de wetmatigheden van alle soorten ontwikkel- en veranderprocessen laat zien.

Door de dieptepsychologische aanpak is deze methode bij uitstek geschikt als analyse-tool waarmee u onbewuste processen bewust kunt maken. Het daadwerkelijke thema, dat mensen op dit moment bezighoudt, wordt zo snel en effectief duidelijk. U kunt deze methode gebruiken in individuele coachingstrajecten  waarbij reflectie  van groot belang is.  Toegepast binnen een groep, laat het zien welke eigenschappen in een groep vertegenwoordigd zijn en waar mensen staan in hun ontwikkelproces.

Tijdens deze eendaagse workshop maakt u kennis met de theoretische achtergronden en de praktische inzetbaarheid van de methode. We gaan zowel in op het begeleiden van individuen alsook van teams.

Geef uw vak een nieuw impuls en ontdek de mogelijkheden van deze analyse-tool tijdens een 1-daagse workshop.

Inhoud kennismakingsworkshop:

  • Theoretische achtergrond van de methode
  • Kennismaking met de dieptepsychologische laag
  • Werken met archetypen
  • Didactische werkvormen 
  • Inbreng casus uit eigen praktijk

Deze workshop is geaccrediteerd door Stichting Keurmerk Beroepsscholing (SKB). leden van beroepsverenigingen worden PE punten toegekend. 

 

Datum: vrijdag  01 maart 2019
Inlooptijd: 10:00 uur
Eindtijd: 16:00 uur

Locatie:
HET COACHHUIS
Utrecht, Catharijnesingel 56-57
De lokatie is op loopafstand van het CS te Utrecht in Hoog Catharijne (klik hier voor de route
Parkeren kan onder het gebouw in parkeergarage P1 van Hoog Catharijne. 

Kosten: € 185 ex. btw
Incl.: koffie, thee en lunch

Aankoop kaartenreeks: De kaarten zijn te koop bij uw plaatselijke boekenwinkel, via internet en bij de uitgever.  http://www.mbwebshop.nl/Webwinkel-Product-271340132/Kaartenreeks-De-Reis-van-de-Held-op-weg-naar-zelfkennis.html

Bij vragen:
tel.: 0651290954
e-mail: bog@annepauen.nl

 


Meer informatie of inschrijven?