Direct inschrijven

EGO & Zelf
Deze module behandelt het menselijk individuatieproces; een natuurlijk proces van ontwikkeling om te worden wie je bedoeld bent om te zijn. C.G. Jung noemde dit de bewustwording van je eigen mythe. We gebruiken systemische werkvormen om het fenomeen EGO en ZELF te ervaren. Deze module omvat drie losse dagen.
Lees meer over deze module

 


ANIMA & ANIMUS
In deze module ervaar je hoe het spanningsveld tussen het mannelijke en vrouwelijk in jezelf verdeeld is. Door er systemisch mee te werken ervaar je hoe het mannelijke en vrouwelijke aspect in jezelf voelt en aan welke eigenschappen het refereert.

De verhouding van deze delen heeft veel invloed op jouw voorkomen, gevoelswereld en gedragingen. Zij kleuren ook voor een belangrijk deel de bril waarmee je de buitenwereld waarneemt en de verwachtingen die je hebt ten opzichte van anderen. Deze module omvat drie losse dagen.
Lees meer over deze module

 

HET ZIELSASPECT ALS WERKHYPOTHESE
In deze module krijg je skills aangereikt om met het transpersoonlijke deel van de mens als een theoretisch model te kunnen werken. Als coach of therapeut gebruik je het zielsperspectief om mensen te kunnen begeleiden bij dieperliggende zingevingsvraagstukken. Door de inzet van de werkhypothese ontstaat een andere kijk op het leven met een verbazingwekkend effect. De stellingen die in de hypothese gebruikt worden zijn afgeleid van de oud Indiase Vedische wijsheidstraditie. 

We gebruiken deze als een filosofisch gedachtenspel. Door middel van een perspectief-switch ontstaat een andere kijk op dezelfde werkelijkheid met als doel meer acceptatie van jezelf en jouw leefomgeving. Deze module omvat twee losse dagen.
Lees meer over deze module

  

De typologie van de ziel
In deze module wordt de werkhypothese concreet gemaakt door de typologie van de ziel. Deze laat zien dat onze persoonlijkheid en de manier waarop wij in het leven staan aan verschillende archetypen gerelateerd kan worden. Hierbij horen ook de bijbehorende angsten. Dit totale plaatje kleurt ons voorkomen en de manier waarop we het leven tegemoet treden. Deze module omvat drie losse dagen.
Lees meer over deze module

Aantal deelnemers: persoonlijke aandacht staat centraal in onze trainingen. Het maximum aantal deelnemers is twee personen.

Kosten:
De investering voor een tweedaagse module bedraagt € 640 ex. btw en incl. koffie, thee en bio-vegetarische lunch.

De investering voor een driedaagse modules bedraagt € 960 ex. btw en incl. koffie, thee en uitgebreide vegetarisch- biologische lunch. Bij inschrijving van 5 weken of langer voor aanvang van de training is betaling in twee termijnen mogelijk.

Tijden: 10:00 uur tot 15:00 uur

Locatie: onze trainingen worden in Apeldoorn, Deventer, Arnhem-Velp gegeven op zeer sfeervolle locaties in overleg met de deelnemer(s).

Aanschaf tool: aanbevolen

Data in overleg: de themamodules worden het hele jaar door ook in onderling overleg op een ander moment gegeven, dan in de agenda vermeld. Informeer naar de mogelijkheden.

    Schrijf je hier in