Driedaagse  themamodule: ‘Van EGO naar Zelf’

Deze module behandelt het menselijk individuatieproces; een natuurlijk proces van ontwikkeling om te worden wie je bedoelt bent om te zijn. C.G. Jung noemde dit de bewustwording van je eigen mythe. We gebruiken systemische werkvormen om het fenomeen EGO en ZELF te onderzoeken. Hierdoor beleef je en kom je los van theoretische modellen. Op deze manier worden het levende delen van jezelf.  Door het gebruik van de tool behorend bij de methode DE REIS VAN DE HELD, wordt duidelijk welk thema jouw persoonlijk aspect is dat het archetype inkleurt.

 

Driedaagse themamodule: ‘Het mannelijke en vrouwelijke deel in ieder mens’

We benaderen het thema vanuit verschillende invalshoeken zodat je meer te weten komt over de theorie van deze archetypen, gezien vanuit de Jungiaanse psychologie en de Vedanta filosofie.

Ervaar hoe het spanningsveld tussen het mannelijke en vrouwelijk in jezelf verdeeld is. Door er systemisch mee te werken ervaar je hoe het mannelijke en vrouwelijke aspect in jezelf voelt en aan welke eigenschappen het refereert.

De verhouding van deze delen heeft veel invloed op jouw voorkomen, gevoelswereld en gedragingen. Zij kleuren ook voor een belangrijk deel de bril waarmee je de buitenwereld waarneemt en de verwachtingen die je hebt ten opzichte van anderen.

De module’s  zijn bedoeld als een impuls bij persoonlijke ontwikkeling voor professionals.  Immers, het meest belangrijk instrument in je werk ben jezelf. Kennis van jeZelf is derhalve essentieel.

 

Informeer naar de mogelijkheden voor een online training en raadpleeg de agenda voor reeds geplande fysieke trainingen.

Kijk hier voor meer informatie of neem contact met ons op via het inschrijfformulier. https://dereisvandeheld.nl/trainingen/losse-modules/

Locatie: Het Coachhuis

Kerklaan 7, Leusden (bij Utrecht) of Spadelaan 25, te Apeldoorn

Tijden: 10:00- 16:00 uur

Kosten: € 745 ex btw

Betaling in twee termijnen is mogelijk bij vroegtijdige inschrijving.

 

    Schrijf je hier in