De Reis van de Held® is als tool onderdeel van een nieuwe coachingsmethode gebaseerd op de dieptepsychologie van C.G. Jung. Zoekt u verdieping in uw vak en hebt u zin in nieuw ‘gereedschap’ ? Laat u dan inspireren door deze Jungiaanse benadering van het mythologische thema: de reis van de held.

De Reis wordt uitgebeeld aan hand van tweeëntwintig archetypen die de wetmatigheden van alle soorten ontwikkel- en veranderprocessen laat zien.

Door de dieptepsychologische aanpak is deze methode bij uitstek geschikt als analyse-tool waarmee u onbewuste processen bewust kunt maken. Het daadwerkelijke thema, dat mensen op dit moment bezighoudt, wordt zo snel en effectief duidelijk. U kunt deze methode gebruiken in individuele coachingstrajecten  waarbij zelfreflectie  van groot belang is.  Toegepast binnen een groep, laat het zien welke eigenschappen in een groep vertegenwoordigd zijn en waar mensen staan in hun ontwikkelproces.

Tijdens deze eendaagse workshop maakt u kennis met de theoretische achtergronden en de praktische inzetbaarheid van de methode. We gaan zowel in op het begeleiden van individuen alsook van teams.

Geef uw vak een nieuw impuls en ontdek de mogelijkheden van deze analyse-tool tijdens een 1-daagse workshop.

Inhoud kennismakingsworkshop:

  • Theoretische achtergrond van de methode
  • Kennismaking met de dieptepsychologische laag
  • Werken met archetypen
  • Didactische werkvormen 
  • Inbreng casus uit eigen praktijk

Deze workshop is geaccrediteerd door Stichting Keurmerk Beroepsscholing (SKB). leden van beroepsverenigingen worden PE punten toegekend. Kijk voor voor het overzicht op https://dereisvandeheld.nl/trainingen/workshops/

Data:

Bent u niet beschikbaar op de dagen dat de module geven wordt  maar zou u op een ander moment wel mee willen doen, stuur ons dan via onderstaand formulier een bericht zodat wij u kunnen informeren over nieuwe data.

Locatie:
HET COACHHUIS
Utrecht, Catharijnesingel 56-57
De lokatie is op loopafstand van het CS te Utrecht in Hoog Catharijne (klik hier voor de route
Parkeren kan onder het gebouw in parkeergarage P1 van Hoog Catharijne. 

Kosten: € 223 ex. btw
Incl.: koffie, thee en lunch

Aankoop kaartenreeks: De kaarten zijn te koop bij uw plaatselijke boekenwinkel, via internet en bij de uitgever. Bij inschrijving ontvangt u een kortingscode:  http://www.mbwebshop.nl/Webwinkel-Product-271340132/Kaartenreeks-De-Reis-van-de-Held-op-weg-naar-zelfkennis.html

Bij vragen:
tel.: 0651290954
e-mail: bog@annepauen.nl

 


Meer informatie of inschrijven?