Informatie over de workshop

De Reis van de Held® is als tool onderdeel van een nieuwe coachingsmethode gebaseerd op de dieptepsychologie van C.G. Jung. Zoekt u verdieping in uw vak en hebt u zin in nieuw ‘gereedschap’ ? Laat u dan inspireren door deze Jungiaanse benadering van het mythologische thema: De Reis van de Held.

De Reis wordt uitgebeeld aan hand van tweeëntwintig archetypen die de wetmatigheden van alle soorten ontwikkel- en veranderprocessen laat zien.

Door de dieptepsychologische aanpak is deze methode bij uitstek geschikt als analyse-tool waarmee u onbewuste processen bewust kunt maken. Het daadwerkelijke thema, dat mensen op dit moment bezighoudt, wordt zo snel en effectief duidelijk. U kunt deze methode gebruiken in individuele coachingstrajecten  waarbij zelfreflectie  van groot belang is.  Toegepast binnen een groep, laat het zien welke eigenschappen in een groep vertegenwoordigd zijn en waar mensen staan in hun ontwikkelproces.

Tijdens deze eendaagse workshop maakt u kennis met de theoretische achtergronden en ervaart u de praktische inzetbaarheid van de methode. 

Inhoud kennismakingsworkshop:

  • Theoretische achtergrond van de methode
  • Kennismaking met de dieptepsychologische laag
  • Werken met archetypen
  • Didactische werkvormen 
  • Inbreng casus uit eigen praktijk

Deze workshop is geaccrediteerd door Stichting Keurmerk Beroepsscholing (SKB). leden van beroepsverenigingen worden PE punten toegekend. Kijk voor het overzicht op https://dereisvandeheld.nl/trainingen/workshops/

Algemene informatie betreffende de corona-maatregelen

Online bijeenkomsten:

De mogelijkheid  om online bijeenkomsten te boeken gaat door tot eind 2020.

Voor deelnemers die de trainingen liever online willen volgen bestaat de mogelijkheid in onderling overleg een datum te plannen, deze zijn niet gebonden aan de data van de onderstaande agenda.

Fysieke bijeenkomsten:

De bijeenkomsten worden georganiseerd in een prachte buiten locatie van Het Coachhuis te Leusden (tussen Utrecht enAmersfoort). Je kunt er met de auto komen, parkeren is gratis. Het landgoed ligt in een mooi park en beschikt over grote kamers met openslaande deuren naar buiten. In verband met de corona richtlijnen werken wij met groepen van twee tot maximum vier deelnemers in daarvoor geschikte ruimtes.

Data:

Bent u niet beschikbaar op de dagen die in de agenda staan maar zou u op een ander moment wel mee willen doen, stuur ons dan via onderstaand formulier een bericht zodat wij in onderling overleg een andere datum kunnen prikken.

Locatie:
HET COACHHUIS te Leusden
Kerweg 7

Lees in onderstaande link de routebeschrijving aandachtig door.

https://www.hetcoachhuis.nl/locatie/leusden

Kosten: € 225 ex. btw

Aankoop kaartenreeks: De kaarten zijn te koop bij uw plaatselijke boekenwinkel, via internet en bij de uitgever. Bij inschrijving ontvangt u een kortingscode:  http://www.mbwebshop.nl/Webwinkel-Product-271340132/Kaartenreeks-De-Reis-van-de-Held-op-weg-naar-zelfkennis.html

Bij vragen:
tel.: 0651290954
e-mail: bog@annepauen.nl

 


Meer informatie of inschrijven?