Agenda

Driedaagse Themamodules online en face to face

 

Informatie omtrent de coronamaatregelen

De themamodules kunnen online gevolgd worden t/m 28 april, mits de maatregelen niet verlengt worden vanaf mei weer face to face. De dagen in de agenda zijn beschikbaar. Buiten deze dagen om kunnen ook op andere dagen in onderling overleg online bijeenkomsten georganiseerd worden. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Van EGO naar Zelf

Deze module behandelt het menselijk individuatieproces; een natuurlijk proces van ontwikkeling om te worden wie je bedoelt bent om te zijn. C.G. Jung noemde dit de bewustwording van je eigen mythe. We gebruiken systemische werkvormen om het fenomeen EGO en ZELF te onderzoeken. Hierdoor beleef je en kom je los van imaginaire beelden en theoretische modellen. Op deze manier worden het levende delen van jezelf.  Door het gebruik van de tool, wordt duidelijk welk thema jouw persoonlijk aspect is dat het archetype inkleurt.

De module is bedoelt als een impuls bij persoonlijke ontwikkeling voor professionals.  Immers, het meest belangrijk instrument in je werk ben jezelf. Kennis van dat Zelf is derhalve essentieel.

Het mannelijk en vrouwelijk aspect in ieder mens

Deze  driedaagse themamodule start met een groep op 26 mei, 2 en 9 juni 2020 en in het najaar met de tweede groep op 14, 21 september en  05 oktober. Meer informatie over de module vind je onder deze link.https://dereisvandeheld.nl/trainingen/losse-modules/

Locatie: Het Coachhuis

Catharijnesingel 56-58, Utrecht

Tijden: 10:00- 16:00 uur

Kosten: € 525 per driedaagse module, inclusief koffie, thee en lunch. Betaling in twee termijnen is mogelijk bij vroegtijdige inschrijving.

 

Kennismakingsworkshop DE REIS VAN DE HELD® online

Informatie over online bijeenkomsten t/m 28 april 2020

Zolang de coronamaatregelen van het kabinet van kracht zijn worden de trainingen online aangeboden. Ben je geïnteresseerd maar schikken de dagen niet, geen probleem.  De data kunnen in onderling overleg aangepast worden.

Informatie over de workshop

De Reis van de Held® is als tool onderdeel van een nieuwe coachingsmethode gebaseerd op de dieptepsychologie van C.G. Jung. Zoekt u verdieping in uw vak en hebt u zin in nieuw ‘gereedschap’ ? Laat u dan inspireren door deze Jungiaanse benadering van het mythologische thema: De Reis van de Held.

De Reis wordt uitgebeeld aan hand van tweeëntwintig archetypen die de wetmatigheden van alle soorten ontwikkel- en veranderprocessen laat zien. Lees verder