Inschrijving & agenda

 

Deze module is bedoeld voor professionals die het zielsaspect niet alleen als werkhypothese willen gebruiken. Je maakt kennis met wat wij de typologie van de ziel noemen. Hierdoor wordt het zielsaspect concreet toepasbaar bij coaching en in de therapeutische praktijk.

De typologie onderscheidt aan de hand van zeven verschillende archetypen eigenschappen die aan de ziel verbonden zijn en hierdoor onze persoonlijkheid kleuren.

Bij ieder zielstype horen ook specifieke angsten. Zij zijn kenmerkend voor de manier waarop wij de wereld ervaren, vanuit welke veronderstellingen we in het leven staan, wat onze gevoelens beïnvloedt en welke reacties dit uitlokt in de buitenwereld.

Door er systemisch mee te werken, ervaar je hoe de verschillende zielstypen en de bijbehorende angsten voelen en welke jij bij jezelf herkent.

Dit gedachtengoed is terug te vinden in teksten uit de oudheid waarin de Godin Isis aan haar zoon Horus de wereld van de zielen uitlegt. Tevens zijn deze zeven typen bekend van de gechannelde Michael teachings en de Seelenlehre® van Dr. Varda Hasselmann.

Let wel, wij gebruiken deze typologie alleen voor een beter begrip van de geaardheid van de mens. Wij maken geen persoonlijke profielen, maar kunnen desgewenst doorverwijzen naar therapeuten of coaches die door Dr. Varda Hasselmann zijn opgeleid.

Lees meer over de zeven oerangsten

Onze werkwijze
De modules zijn ervaringsgeoriënteerd opgezet. We werken met onze tool DE REIS VAN DE HELD® in combinatie met systemische en creatieve werkvormen. Op deze manier krijg je toegang tot het onbewuste.

Voor wie?
Bij al onze modules gaat persoonlijke en professionele ontwikkeling hand in hand. Je leert door zelf te ervaren. Hierdoor kom je als professional krachtiger in jouw begeleidingstrajecten te staat.

Werken vanuit het zielsaspect is zeer geschikt voor een ieder voor wie een nieuwe kijk op het leven het verschil kan maken. Dat geldt zowel voor de begeleiding van mensen die zich meer bewust willen worden van hun individuatieproces alsook voor mensen die zich in een crisissituatie bevinden waardoor zingevingsvraagstukken getriggerd worden.

Het leertraject
Het leertraject is ontwikkeld voor een ieder die de masterclass of een van de themamodules heeft doorlopen. Je oefent aan hand van een casus uit de praktijk. Lees meer over het leertraject

Praktische informatie
Aantal deelnemers: max. 2 personen
Aantal seminardagen: 2 (exclusief eendaagse kennismakingsworkshop)
Tijden: 10:00 uur tot 15:00 uur
Investering: € 640 ex btw, incl. koffie, thee, lekkers, bio-vegetarische lunch.
Locatie: onze trainingen worden in Apeldoorn, Deventer en Arnhem- Velp op zeer sfeervolle locaties gegeven.

Aanschaf tool: aanbevolen
Lesmateriaal: studiemateriaal wordt digitaal aangeleverd, aanschaf tool wordt aanbevolen
Aankoop kaartenreeks
De kaarten zijn met korting te  koop bij de uitgever. Informeer bij inschrijving naar de kortingscode.

Data in overleg is mogelijk, neem contact met ons op.

Bestel online