Ken U zelven

De summerschool staat ieder jaar in het teken van één bepaald thema, aan de hand daarvan organiseren wij een reis. De reis van 2023 ging over het proces van Zelfkennis. De reis van 2024 is in de planning en kan vanaf januari op deze website gevonden worden.

 

Summerschool 2023

Dit jaar gaat de reis naar een natuurgebied in de deelstaat Brandenburg, een uur rijden van Berlijn. Het landschap kent zoveel ruimte dat je hem ook als een innerlijke beleving zult ervaren.

De afwisseling tussen activiteit en bezinking geldt als leidraad van deze summerschool zowel in ons dag alsook in ons weekprogramma. 

Het thema refereert aan ons individuatieproces door de vraag: waar kom ik vandaan, waar sta ik nu en waar beweeg ik naartoe?

Dagelijks werken we samen aan de bewustwording hiervan in de groep en is tevens voldoende ruimte om de inspirerende sessies op je in te laten werken.

Voor de één betekend dit wandelen, voor de ander zwemmen in een meertje of  schrijvend, tekenend en mediterend op een rustige plek rondom de accommodatie. 

Wanneer: laatste week juli 2023

Voor het programma en meer informatie mail naar: info@dereisvandeheld.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


    Meer informatie of inschrijven voor de summerschool?