Inschrijving & agenda

In deze eendaagse workshop maak je kennis met de manier waarop wij werken met het transpersoonlijke deel van de mens, wij noemen dit het zielsaspect. De theoretische achtergrond die hieraan ten grondslag ligt, hebben we afgeleid van:

  • de Vedische wijsheidstraditie
  • de Jungiaanse dieptepsychologie
  • hedendaags empirisch wetenschappelijk onderzoek

Deze workshop kan los gevolgd worden, tevens is hij bedoeld als basis voor de verdiepende themamodule: ‘Het zielsaspect als werkhypothese’ 

Onze werkwijze
Naast de theorie laten we jou het verschil ervaren tussen jouw persoonlijkheid en jouw ziel. Hiervoor gebruiken we systemische werkvormen in combinatie met onze tool DE REIS VAN DE HELD®

Voor wie?
Bij al onze modules gaat persoonlijke en professionele ontwikkeling hand in hand, je leert door zelf te ervaren. Hierdoor kom je als professional krachtiger in jouw begeleidingstrajecten te staan.

Werken vanuit het zielsaspect is zeer geschikt voor een ieder voor wie een nieuwe kijk op het leven het verschil kan maken. Dat geldt zowel voor de begeleiding van mensen die zich meer bewust willen worden van hun proces van individuatie alsook voor mensen die zich in een crisissituatie bevinden, waardoor zingevingsvraagstukken getriggerd worden. Het leven als betekenisvol te ervaren kan in alle levenssituaties van meerwaarde zijn.

Praktische informatie:
Aantal deelnemers: max 2
Aantal seminar dagen: 1
Tijden: 10:00 uur tot 15:00 uur
Investering: € 320 ex. btw, incl. koffie, thee, lekkers, bio-vegetarische lunch
Locatie: onze trainingen worden in Apeldoorn, Deventer of Arnhem- Velp op zeer sfeervolle locaties gegeven.

Lesmateriaal: geen, aanschaf tool is niet verplicht
Aankoop kaartenreeks: de kaarten zijn met korting te koop bij de uitgever. Informeer bij inschrijving naar de kortingscode.

Andere data in overleg is mogelijk.

Bestel online