Toegepaste dieptepsychologie gaat over beleven, ervaren en voelen. Het brengt je in contact met al je bewustzijnslagen.

Ons bijscholings-aanbod voor coaches en therapeuten bestaat uit de module ‘Van Ego naar Zelf’, waarin je inzicht krijgt in jouw individuatieproces. Welke rol is weggelegd voor het Ego en welke rol voor het Zelf? In deze module ervaar je hoe jouw levensdoel geleefd wil/kan worden. Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in het proces van zelfkennis, zowel voor je persoonlijke als voor je professionele ontwikkeling.

De module ‘Het vrouwelijke en mannelijke in de mens’ geeft je inzicht in hoe de anima en de animus zich in jou uiten. Vaak mag de een of de ander er niet zijn en zit daarom in jouw schaduw. Een boeiende ontdekkingsreis die meer balans en rust oplevert. Direct toepasbaar in jouw praktijk.

Beide modules dragen bij aan wat Jung zeer poëtisch omschreef: ”jouw eigen mythe ontdekken om te kunnen worden wie je bedoeld was om te zijn”.

Ter inspiratie hieronder nog twee leuke en interessante reacties van de laatste module in april:

Ik vind het magisch

“De afgelopen weken ging ik in de driedaagse themamodule ‘van Ego naar Zelf’ ook met mijn eigen ziel in gesprek. Ik kwam mijn levensthema tegen en ervoer ten diepste waar mijn ziel voor gaat. Het was een krachtige bevestiging van wat ik diep vanbinnen al wist. Misschien is dat wel de grootste kracht van de door Anne ontwikkelde coachingsmethode: je komt in nog diepere lagen terecht dan met gewoon systemisch werk al lukt en wat je vindt (her)ken je. Ik vind het magisch!”

Marlijn Nijboer, onderwijsadvies, verhalenverteller, ritueel begeleider

De schreeuw van de ziel

“Dit was weer een spannende reis naar de onbewuste verlangens van mijn ziel, deze driedaagse themamodule ‘van Ego naar Zelf’ in het kader van de dieptepsychologie van Carl Jung en de Veda’s.

Schreef ik vroeger de dichtregel ‘De Schreeuw van de Meeuw’ nu herkende ik in de zin ‘De Schreeuw van de Ziel’, zielsverlangen en transformatie. Deze training was ook weer enorm boeiend. Ik ben dankbaar voor de verkregen inzichten.”

Cees Franke Coaching

Vanaf juni 2021 starten we met een nieuwe reeks modules. Klik hier voor meer informatie.