Welke coach gaat letterlijk en figuurlijk mee op reis? Een reis in de buitenwereld kan ook een reis naar binnen worden. Op Ithaka ontmoet natuur cultuur. De stille getuigen van eeuwenoude (mystieke) ervaringen die ons in een ononderbroken lijn verbindt met allen die voor ons waren.

Ben je geboeid door oude verhalen en ervan overtuigd dat deze ook in ons verder leven? Dan is deze reis zeker iets voor jou.

 

Reis- en boekingsinformatie

Wat leuk dat je bent geïnteresseerd in de Summerschool van 2020. We volgen de sporen van de held Odysseus uit de Griekse mythologie. Het overkoepelend thema is: moed

De reis zal plaatsvinden van 9 tot en met 14 juni 2020. Deze data zijn onder voorbehoud, want de reis kan nog niet daadwerkelijk worden geboekt. Je kan wel vast een voorreservering maken. Hieronder lees je meer over het programma, de prijzen en voorwaarden.

Ithaka

Het eiland is het geliefde thuisland van Odysseus, de held uit het verhaal de Ilias van Homerus. Het boek van Homerus heeft de naam van het eiland wereldwijd verspreid. De sfeer op het eiland is authentiek en nostalgisch.

Jouw verblijf

Hotel Familia is een gezellig en authentiek boutique hotel.

Je verblijft in een comfortabele 2-persoonskamer op indeling. Een kamer voor alleengebruik is ook mogelijk. De kamer is voorzien van wifi, airconditioning, kluisje, föhn, minibar en tv.

 

Programma

Op dinsdag 9 juni 2020 vliegen wij vanaf Amsterdam naar Preveza, van daaruit met de boot naar Ithaka. We eten in de buurt van het hotel, verkennen de omgeving en sluiten de dag af met een inleiding in het thema van de reis.

Op woensdag staat een begeleide wandeling Homer’s walk op het programma van een Nederlandstalige wandelgids. Zij zal ons letterlijk en figuurlijk meenemen in de voetsporen van Odysseus op Ithaka.

De twee dagen hierna, donderdag en vrijdag, vullen wij in met opdrachten die het thema zelfkennis ondersteunen. Hierbij ontdek je jouw eigen thema voor deze reis. Aan het eind van de reis zullen we zien hoe jouw thema in relatie staat tot het overkoepelende thema moed.

We verzamelen ‘s morgens na het ontbijt en bespreken de opdracht voor de dag. Hierna ga je alleen of met iemand uit de groep op pad. Al wandelend verken jij je thema. Deze dagen kun je geografisch naar eigen keuze invullen. S ’ avonds komen we tijdens ons gezamenlijk etentje bij elkaar om de dag te bespreken.

Prijzen *

€ 1285,00 per persoon in een gedeelde 2-persoonskamer (onder voorbehoud van wijzigingen)

€ 1545,00 per persoon in een kamer voor alleengebruik (onder voorbehoud van wijzigingen)

*dit zijn voorlopige prijzen gebaseerd op de prijzen van 2019. Zodra de definitieve prijzen voor 2020 bekend zijn worden deze doorgegeven.

Voorwaarden

Op dit moment is alleen een voorreservering mogelijk, Naar verwachting kan in september 2019 daadwerkelijk geboekt worden.

Wilt u alvast een aanmelding doen? Vul hiervoor bijgevoegd aanmeldformulier in en stuur dat vóór 1 september 2019 aan mij terug. De voorreserveringskosten zijn € 50,00. Zodra de definitieve prijzen bekend zijn, ontvangt u van mij een bericht. Wanneer u akkoord gaat met de prijs dan wordt uw reservering omgezet in een definitieve boeking. De gedeeltelijke aanbetaling van € 50 wordt dan verrekend met het totaalbedrag. Zodra de reservering definitief is gelden direct de annuleringsvoorwaarden.

https://dereisvandeheld.nl/contact/